Pop-up vigsel på Sigtunastiftelsen

Pop-up vigseln på Sigtunastiftelsen överträffade alla förväntningar.

15 maj 2021

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Den 15:e maj 2021 arrangerade vi en exklusiv pop up vigsel på Sigtunastiftelsen som ligger strax

norr om Stockholm.


Sigtunastiftelsen är en fantastisk plats att gifta sig på. Med en känsla från Italien med sina gula väggar och fantastiska utemiljöer utöver sina vackra lokaler. Dessa utemiljöer föll vi verkligen pladask för och tog fram konceptet till denna pop-up vigsel runt just dessa, för att passa just Sigtunastiftelsen. Vi anordnade två vigselplatser som kompletterade varandra väldigt fint och adderade till att vi kunde göra det än mer personligt för paren. En klassiskt vacker vigselplats i gröna och ljusa toner och en annan med mer färg, de gula murarna och färger i blommorna.

Samarbetet med Sigtunastiftelsen har varit väldigt trevligt och vi har redan planer på att anordna ännu en pop-up vigsel hos dem i maj 2022. Det var en otrolig dag med magiska stunder tillsammans med alla par som ägde rum där och vi ser fram emot att skapa ännu en vigseldag där tillsammans med dem.

Fina ord från paren som gifte sig under den här dagen

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Kommande pop-up vigslar


Härlig vinter pop-up vigsel i februari 2022 - mer info kommer

Vacker försommar pop-up vigsel i maj 2022 - mer info kommerKontakta oss för att bli först med att höra om de kommande pop-up vigslar och event som vi anordnar.