Exklusiva pop-up vigslar

Våra exklusiva pop up vigslar ger er den fantastiska möjligheten att gifta er med allt vad det innebär utan att behöva tänka på planeringen, logistiken eller stylingen.

Våra pop up vigslar skiljer sig helt från drop-in ceremonier där paren står på kö för att få viga sig.

Med oss får ni allt det vackra som man förknippar med ett bröllop och vi ser till att detaljerna blir utformade så att det känns personligt för er.

Ingen vigsel blir den andra lik och ni kommer gå därifrån nygifta, lyckliga och firandes med minnen för livet.

Carousel imageCarousel image


Ni bokar er vigsel med oss och då ingår en underbar vigselplats, en borgerlig vigselförrättare, två vittnen, en musiker som framför era valda sånger, en personlig brudbukett och corsage, en bröllopsfotograf som följer er från first look till ceremonin till familjefotografering och porträttfotografering (40 högupplösta bilder levereras digitalt), en bröllopskoordinator och varsitt glas bubbel till er två efter att ni har blivit vigda samt lättare mingel för upp till 30 personer.


Vi har dessutom ett flertal duktiga samarbetspartners som erbjuder er att addera till er bokning så som makeup, transporter, dryck till era gäster och ytterligare tilltugg eller måltider.


Är det bara ni två som gifter er och har färre än fyra gäster med er så är kostnaden densamma men istället arrangerar vi så att ni får en underbar vigselplats, en borgerlig vigselförrättare, två vittnen, en musiker som framför era valda sånger, en personlig brudbukett och corsage, en bröllopsfotograf som följer er från first look till ceremonin till porträttfotografering (25 högupplösta bilder levereras digitalt), en bröllopskoordinator och varsitt glas bubbel samt en middag och övernattning på en utvald plats för er två.

Kommande pop-up vigslar


Härlig vinter pop-up vigsel i februari 2022 - mer info kommer

Vacker försommar pop-up vigsel i maj 2022 - mer info kommerKontakta oss för att bli först med att höra om de kommande pop-up vigslar och event som vi anordnar.

FAQ

Vilka är bakom Atelier M&K?

Vi som driver Atelier M&K heter Madeleine och Karolina. Vår passion är att skapa vackra miljöer och anordna exklusiva event. I grunden är Madeleine florist och ägare av BloomspourMoi, en studio som designar personliga bröllopsblommor och blomsterarrangemang. Karolina driver Wahlman Weddings och arbetar som bröllopskoordinator och stylist sedan femton år tillbaka och arrangerar bröllop i Sverige och hela Europa.

Varför pop up vigsel?

Vi såg ett behov av ett färdigt koncept som riktar sig till de par som inte vill, kan eller orkar planera ett fullskaligt bröllop men ändå önskar sig ett som är personligt och vackert utformat.

Att arrangera ett stort bröllop är nämligen inte för alla. Vissa känner inte för att lägga ned de resurser som krävs, andra tycker inte att det verkar speciellt roligt med en fest där de är i centrum. Och ibland går det inte att göra det man drömmer om på grund av en pandemi.

Hur ser bokningsprocessen och vigseln ut?

När man visar intresse skickar vi en utförlig presentation om dagen och oss. Väljer paret att gå vidare med en bokning börjar vi med en konsultation tillsammans med Karolina för att gå igenom detaljer, nödvändig information och eventuella frågor.

Vi utformar sedan vigselstunden utifrån den information vi fått från paret och deras önskemål.

Varje par får en personlig tid då allt fokus är på dom. Det börjar med att de möter upp med sin fotograf och om så önskas har de möjlighet att ha en first look som följs av en intim porträttfotografering.

Därefter leds paret till vigselplatsen där deras inbjudna gäster minglar i väntan på att vigseln ska börja. En borgerlig vigselförrättare håller i vigseln som anpassats efter de önskemål paret har haft. Varje par får själva välja om det ska vara några personliga inslag i vigseln så som en sång, dikt eller egenskrivna löften, allt för att stunden ska kännas så personlig som möjligt.

Efter vigselns bjuds bröllopsparet på varsitt glas bubbel för att skåla att de är nygifta. Skålen följs sedan av en porträttfotografering där gäster välkomnas att vara med.

När vigseltiden sedan är slut kan varje sällskap stanna i lokalerna genom att boka på mingelpaket alternativt ta sig vidare.

Utöver detta har vi även en lång lista med samarbetspartners som inför varje vigsel sätter ihop passande erbjudanden. Detta kan vara allt från makeup och brudstyling, hyra av klädsel till fördelaktiga restaurangerbjudanden och transportalternativ till och från lokalen. Dessa erbjudanden får paret ta del av redan under första konsultationen.

Hur görs en pop up vigsel personlig?

Hur görs en pop up vigsel personlig?

Vi ser till att utgå från varje pars enskilda önskemål och preferenser även om vi sätter ihop ett färdigt koncept. Vår erfarenhet gör att vi vet vilka delar man kan fokusera på för att göra bröllopet till något exklusivt som ändå känns personligt.

Vad ingår i vigselpaketet?

  • 30 min konsultation med en bröllopskoordinator

  • Personligt utformad brudbukett och corsage

  • Fotografier från professionell bröllopsfotograf

  • Vacker vigselceremoni som utformas efter paren

  • Efterföljande brudskål

  • Plats för medföljande gäster

  • Fantastiska erbjudanden från samarbetspartners

Vad är fördelarna med att gifta sig på detta sätt?

Vår exklusiva pop-up vigsel ger par möjligheten att gifta sig med en underbart vacker ceremoni, njuta av stunden med närstående och erhålla fantastiska foton att minnas dagen med.

Allt utan massa jobb, stress eller oro!